HRVAŠKA

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM – HRVAŠKO ZAGORJE

V jutranjih urah se bomo odpeljali proti vzhodu Slovenije. V Hrvaško Zagorje bomo vstopili preko mejnega prehoda Macelj in si najprej ogledali grad Trakošćan, katerega prvi lastniki so bili prav Celjski grofi. Še danes grad velja za eno najlepše vzdrževanih in oblikovanih parkovnih enot daleč naokoli in ga uporabljajo tudi v protokolarne namene.

Po ogledu se bomo odpeljali do Krapine, kjer si bomo ogledali Muzej krapinskih neandertalcev, ki se nahaja v neposredni bližini jame, kjer so ostanke naših prednikov tudi odkrili. Muzej od odprtja leta 2010 naprej velja za enega najmodernejših v Evropi.

Pot nas bo vodila proti Kumrovcu, kjer je danes lep primerek muzeja na prostem. Doživimo etnološko dediščino krajev ob Sotli. Ogledali si bomo stalno etnološko zbirko tradicionalnega načina življenja.

Po ogledu se bomo vrnili v domovino in se odpeljali v vas Gruska, kjer si bomo ob večerni svetlobi ogledali jamo Gruska in se ustavili na večerji. Prihod domov v večernih urah.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda Hrvaška ponuja mnogo več, kot našteva zgornji program. Izbrali smo zgolj košček ob meji. Z veseljem vam pripravimo programe po vaših željah. Od ogledov Zagreba, Medžigorja, Dalmacije, Hrvaškega Istre …
Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Cena vključuje:

  • Vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • Ogled gradu in muzeja Trakoščan
  • Ogled muzeja Krapina
  • Ogled Etnološke vasi Kumrovec
  • Ogled jame Gruska
  • Večerja

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search