ITALIJA

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM – BENEŠKA TRADICIJA IN KULTURA

V jutranjih urah se bomo opeljeli proti Benetkam, kamor bomo z vmesnimi postanki prispeli v dopoldanskem času. V beneškem slogu se bomo z ladjo zapeljali po beneški laguni in pripluli v sam center nekdanje beneške republike na Trg S. Marco.

Ogledali si bomo mestno jedro z znamenito Doževo palačo in Markovo cerkvijo nato pa se bomo podali na spoznavanje beneških tradicionalnih obrti. Ogledali si bomo pravo umetnost pihanja stekla, spoznali, zakaj je buranska čipka še posebej cenjena in se pozanimali, kaj je skrivnost izdelovanja beneških mask. Pozanimali se bomo tudi, zakaj je beneška gondola najbolj znano plovilo na svetu in kako jo izdelujejo.

Odpravili se bomo v delčke mesta, ki jih niste nikoli odkrili. Potepli se bomo tudi v beneški ghetto in izvedeli, zakaj je dal ravno ta del mesta dal ime vsem getom na svetu.

V popoldanskem času nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje kanalov in potepanje po mestu. Po želji (proti doplačilu) se bomo v spremstvu serenad po velikem kanalu zapeljali s pravo beneško gondolo. Povratek proti domu v poznih večernih urah.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Benetke sodijo med tista mesta, ki bi jih morali videti vsaj enkrat v življenju. Seveda pa Italija ponuja še veliko več. Zgolj nekaj kilometrov od meje lahko doživimo pravo Italijo. Pripravimo vam programe po vaših željah… Od Rezije, Trsta pa vse do Milana, Firenc…
Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Cena vključuje:

  • Vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • Povratno vožnjo z vaporetom
  • Voden ogled mestnega jedra
  • Ogled steklarne
  • Ogled čipkarne

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search