KOROŠKA

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM

V jutranjih urah se bomo odpeljali proti Koroški, kjer si bomo najprej ogledali muzejske zbirke v Libeličah. Kar 5 zbirk nam omogoča lep vpogled v zgodovino in življenje v tej pokrajini.

V Plebiscitarnem muzeju bomo izvedeli vse o Koroškem plebiscitu, ogledali si bomo etnološko zbirko in v črni kuhinji okusili doma pečeno trento.

Od tam se bomo mimo Dravograda odpravili v Mežico, kjer se bomo podali v podzemlje in v rudarski opremi doživeli delovni dan rudarja. Ogledali si bomo tudi zbirko rud, fosilov in mineralov ter prikaz bivanjske kulture rudarjev.

V popoldanskih urah se bomo odpeljali na obisk na turistično kmetijo, kjer bomo spoznali, kakšno je življenje na Koroškem danes. Ogledali si bomo posamezne dele kmetije, pri čemer bomo lahko domače pridelke tudi okušali. Kasneje možnost nakupa. Po obisku si bomo privoščili še tradicionalno koroško večerjo in se polnih želodčkov vrnili domov v večernih urah.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda Koroška nudi mnogo več kot vključuje zgornji primer programa. Splavarjenje po Dravi s flosarsko malico, obisk tipične koroške bajte-Prežihove domačije, hidroelektrarna Fala, ogled Dravograda z obiskom gestapovskih zaporov, ogled ribiškega muzeja … in še bi lahko naštevali! Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Cena vključuje:

  • Strokovno vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • vstopnino in ogled muzeja Libeliče (vseh 5 zbirk)
  • degustacijo lokalnih dobrot v črni kuhinji
  • vstopnino in voden ogled Rudnik Mežica
  • ogled muzejskih zbirk v Mežici
  • ogled turistične kmetije z degustacijo hrane in pijače
  • večerja

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search