OBALA IN KRAS

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM

Odhod iz vašega kraja proti Slovenski Istri. Pot nas bo najprej vodila v Hrastovlje. Ustavili se bomo ob znameniti cerkvici Sv. Trojice, kjer si bomo ogledali znamenite freske iz leta 1490, med katerimi je najbolj znan „mrtvaški ples”.

Skozi mesto rož – Portorož se bomo odpeljali v Piran, kjer si bomo ogledali staro mestno jedro. Pot nas bo vodila preko Tartinijevega trga ter nas po ozkih srednjeveških ulicah peljala do Prvomajskega trga in Punte kot najbolj zahodne točke mesta, ki se zajeda v morje. Zamudili pa ne bomo niti prekrasne panorame z obzidja piranske stolnice, ki se razprostira na Strunjanski, Koprski in Tržaški zaliv na eni strani in preko streh piranskih hiš na Piranski zaliv na drugi strani. Ogled mesta bomo zaključili pri križnem hodniku Minoritskega samostana.

Nato bomo obiskali Sečoveljske soline, ki so bile v času Beneške Republike največje in najpomembnejše soline v tem delu Jadrana. Na približno eno in polurnem sprehodu po Sečoveljskih solinah bomo izvedeli vse o današnjih in nekdanjih solinah, povzpeli se bomo na razgledno ploščad ter si v multimedijskem centru ogledali krajši film o prebivalcih solin.

Od tam se bomo odpravili v center dežele refoška. Obiskali bomo enega izmed priznanih vinogradnikov, ki nam bo z veseljem predstavil svojo vasico. Tam se bomo spremenili v prave enologe in pokušali različne vzorce istrskih vin iz njegove vinske kleti ter domače oljčno olje. Imeli bomo tudi možnost nakupa domačih izdelkov.

Dan bomo zaključili s pravo istrsko večerjo.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda regija ponuja mnogo več, kot našteva zgornji program. Ogled oljčnih nasadov in pridelovalnega obrata, ogled ribogojnice, dan na domači kmetiji, žetev sivke (spomladi in poleti), obiski jamskega sveta … in še bi lahko naštevali! Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

ZAKAJ JE CENA BREZ PREVOZA?

Ker v naši agenciji organiziramo izlete za zaključene skupine iz celotne Slovenije in vas popeljemo na najrazličnejše konce, se cene prevoza močno razlikujejo glede na prevožene razdalje. Prevoza nismo vključili v ceno tudi zato, ker podpiramo idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete.
Vsekakor pa smo vam vedno na voljo tudi za organizacijo prevoza vaše skupine. Ceno vam bomo natančno izračunali na podlagi vašega izbranega programa.

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Program vključuje:

  • Strokovno vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • vstopnina v cerkvico v Hrastovljah
  • voden ogled Pirana
  • obisk vinarja in degustacija domačih istrskih vin
  • vstopnina v Krajinski park Sečoveljske soline
  • večerjo

Prihranite čas s spletnim kontaktnim obrazcem.

Po izpolnitvi spodnjega obrazca vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search