OSREDNJA SLOVENIJA

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM

Dopoldne se bomo zbrali na avtobusni in železniški postaji v naši prestolnici. Od tam bomo začeli ogled mestnega središča, kjer se bomo sprehodili po Miklošičevi ulici do secesijskega dela mesta.

Usmerili se bomo proti Nebotičniku in začutili vrvež Slovenske ceste. Od tam pa mimo parlamenta na Kongresni trg, do Trga francoske revolucije, mimo NUKa v srednjeveški del mesta. Na sprehodu bomo spoznali prenekatere anekdote in skrivnosti, ki jih skrivajo hiše in trgi našega glavnega mesta.

Z vzpenjačo se bomo dvignili na grajsko vzpetino in z zgodbami zavrteli čas nazaj. Videli bomo tudi potomko najstarejše trte na svetu in se po želji vzpeli na grajski stolp. Po eni izmed ozkih uličic se bomo peš spustili nazaj v mesto in si v strogem centru privoščili nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje, nakupovanje ali samo kavico in ogledovanje izložb.

Zgodaj popoldne se bomo z mestnim avtobusom odpeljali na Barje V deželo koliščarjev, kjer bomo v muzeju videli, kako so živeli koliščarji in spoznali, kakšno je bilo življenje 5000 let nazaj. Sledi povratek v mesto in pot domov.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda regija ponuja mnogo več, kot našteva zgornji program. Izlet z ladjico po Ljubljanici, obisk Mestnega muzeja in ogled najstarejšega lesenega kolesa na svetu, ogled Parka Ljubljansko barje, obisk samostana Stična z lekarno, ogled Jurčičeve domačije na Muljavi … in še bi lahko naštevali! Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

ZAKAJ JE CENA BREZ PREVOZA?

Ker v naši agenciji organiziramo izlete za zaključene skupine iz celotne Slovenije in vas popeljemo na najrazličnejše konce, se cene prevoza močno razlikujejo glede na prevožene razdalje. Prevoza nismo vključili v ceno tudi zato, ker podpiramo idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete.
Vsekakor pa smo vam vedno na voljo tudi za organizacijo prevoza vaše skupine. Ceno vam bomo natančno izračunali na podlagi vašega izbranega programa.

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Program vključuje:

  • Strokovno vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • Voden ogled Ljubljane
  • Vstopnico za enosmerno vožnjo z vzpenjačo
  • Povratna vozovnica na relaciji Ljubljana-Ig-Ljubljana
  • Vstopnina v Muzej koliščarjev

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search