POSAVJE

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM

V jutranjih urah se bomo odpeljali proti vzhodu Slovenije. Mimo samostana Olimje se bomo podali na Jelenov greben, kjer si bomo ogledali kmetijo in se seznanili z njihovo dejavnostjo. Imeli bomo tudi možnost nakupa njihovih tipičnih izdelkov.

Polni moči se bomo podali proti Podsredi, kjer si bomo ogledali notranjost gradu in spoznali njegovo preteklost z lokalnim vodnikom.

V zgodnje popoldanskih urah se bomo po osrčju pokrajine Kozjansko zapeljali do vasi Gruska, kjer bomo po krajšem sprehodu prišli do jame Gruska in se podali v njeno majhno a zanimivo notranjost. Po ogledu sledi degustacija lokalnih vin in domačih proizvodov (domači siri in drugi lokalni suhomesnati proizvodi).

Polnih želodčkov se bomo odpravili na Bizeljsko, kjer se bomo ustavili pri najbolj znanem proizvajalcu penin pri nas. Spoznali bomo način proizvodnje od grozda do steklenice in se z lastimi brbončicami prepričali, zakaj glas o njihovih peninah seže tudi čez lužo.

Prijetno utrujeni se bomo podali na večerjo in tako zaključili dan. Prihod domov v večernih urah.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda regija ponuja mnogo več, kot našteva zgornji primer programa. Obisk rudnika Trbovlje, obisk repnic na Bizeljskem, ogled Brežic in Terme Čatež, ogled Samostana Olimje in obisk stare lekarne, grad Brestanica z obiskom čokoladnice … in še bi lahko naštevali! Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Cena vključuje:

  • Strokovno vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • Ogled kmetije in obrata Jelenov greben
  • Spominek za vse udeležence izleta
  • Ogled in strokovno vodenje Grad Podsreda
  • Ogled jame Gruska
  • Degustacija vin in malica Gruska (domač sir in suhomesnati proizvodi)
  • Ogled in degustacija penin – Bizeljsko
  • Večerja (juha, glavna jed, solata, sladica)

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search