POSOČJE

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM

V jutranjih urah se bomo podali proti Novi Gorici, kjer bomo obiskali eno največjih razkritih skrivnosti, grob zadnjega francoskega kralja iz rodbine Bourbonov. Rodbine, ki je v Franciji in svetu svoj pečat pustila predvsem s slavnim Sončnim kraljem Ludvikom XIV.

Po ogledu se bomo podali do veličastnega Solkanskega mostu, kjer se bomo zaustavili in v fotografski objektiv ujeli smaragdni biser naše dežele, eno od Evropskih destinacij odličnosti – reko Sočo, ki je ne le po Gregorčičevih besedah, krasna hči planin.

Pot bomo nadaljevali v Brda, kjer se bomo po 144 stopnicah povzpeli na razgledni stolp v Gonjačah, od koder se nam bo odprl prečudovit pogled na celotno pokrajino. Tam se bomo na lastne oči prepričali, zakaj premnogi menijo, da je ta pokrajina lepša od slovite Toskane. Da ne bomo ves dan razvajali le naših oči, bo sledilo pravo razvajanje za naše brbončice. Vinska trta, ki zori na okoljskih gričih, rodovitna briška zemlja in topli sončni žarki so sestavine, ki zaznamujejo okusno briško kapljico, ki je še kako cenjena tudi čez lužo. Razvajati se bomo pustili na degustaciji v eni od vinskih kleti, kjer se bomo tudi okrepčali z lokalnimi dobrotami.

V popoldanskih urah bomo nadaljevali z ogledi, zato se bomo zaustavili v vasi Šmartno, včasih pomembno stateško točko na beneško – avstrijski meji. Po sprehodu skozi vas in spoznavanju znamenitosti in zanimivosti, se bomo odpravili še na krajši sprehod po dolini na Kožbanjščku in si oči spočili ob zeleni vodi treh tolmunčkov.

Ob poznem kosilu ali zgodnji večerji bomo posebnosti pokrajine spoznavali tudi z okušanjem lokalnih kulinaričnih dobrot. V večernih urah se bomo polni vtisov vračali domov.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda Pomurje ponuja mnogo več, kot našteva zgornji program. Tromeja, Lendavske gorice, muzeji, Rotunda v Selu, Radgonska klet, rafting po reki Muri, kolesarjanje, toplice, trgatev na Goričkem, energetske točke v Razkrižju, obisk kmetij, Doživljajski park Vulkanija, obisk protestantskih cerkva, romskega naselja, vrt orhidej, gojenje paradižnika Lušt, nasadi industrijske konoplje, gledališke predstave na prostem, adrenalinski park v Bukovnici, domačija Miška Kranjca … in še bi lahko naštevali! Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

ZAKAJ JE CENA BREZ PREVOZA?

Ker v naši agenciji organiziramo izlete za zaključene skupine iz celotne Slovenije in vas popeljemo na najrazličnejše konce, se cene prevoza močno razlikujejo glede na prevožene razdalje. Prevoza nismo vključili v ceno tudi zato, ker podpiramo idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete.
Vsekakor pa smo vam vedno na voljo tudi za organizacijo prevoza vaše skupine. Ceno vam bomo natančno izračunali na podlagi vašega izbranega programa.

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Program vključuje:

  • Strokovno vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • Ogled in vstopnina v grobnico Bourbonov
  • Obisk razglednega stolpa v Gonjačah
  • Vinsko degustacijo z obiskom vinske kleti in malico
  • Voden ogled vasi Šmartno
  • Sprehod/ogled kotline na Kožbanjščku
  • Večerja oziroma pozno kosilo (juha, glavna jed, solata, sladica, kava)

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search