ŠTAJERSKA IN SAVINJSKA

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM

Zjutraj se bomo odpeljali proti Sv. Juriju ob Ščavnici. Naš prvi postanek bo v priznani oljarni, kjer nas bo omamil prijeten vonj po bučnem olju, ki obdaja domačijo. Spoznali bomo nekaj skrivnosti o proizvodnji hladno stiskanega bučnega olja in slastno dobrih čokolad. Sledila bo degustacija domačih izdelkov iz buč.

Nato se bomo popeljali proti vasici Krapje, kjer bomo obiskali Čebelarski muzej s številnimi pripomočki pridnih čebelarjev. Po spoznavanju muzeja nas čaka degustacija medice, medu in medenjakov.

Sledi vožnja proti Ljutomeru, kjer bomo obiskali hipodrom in spoznali zgodbe o kasačih, ki veljajo za zaščitni znak tega mesta.

Nato se bomo popeljali do Bioterm, kjer se bomo okrepčali s toplo malico. Sledi vožnja na Jeruzalem, kjer bo v zidanici pripravljena degustacija vin. Nekaj časa bo na voljo za sprehajanje in druženje.

Sledila bo vožnja na Ptuj, najstarejše dokumentirano slovensko mesto, kjer so leta 69 potrdili izvolitev cesarja Vespazijana. Skupaj se bomo sprehodili po mestnem jedru. Ustavili se bomo na Slovenskem trgu in spoznali zgodbo o Orfejevem spomeniku, ki velja za simbol Ptuja. Ustavili se bomo pri župnijski cerkvi svetega Jurija, ki je posvečena zavetniku mesta.

Spoznavanje Ptuja bomo zaključili v domači gostilni, kjer nam bodo postregli večerjo s hišnimi dobrotami. Povratek domov v večernih urah.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda regija ponuja mnogo več, kot našteva zgornji program. Celje in celjski grad, obisk Pivovarne Laško z degustacijo piva, ogled Maribora in obisk Hiše stare trte z degustacijo, obisk Hiše Penin Gornja Radgona, Pohorje, obisk Slovenskih goric s poudarkom na kulturi in folklori, Dravograd, vožnja po Dravi, Logarska dolina… in še bi lahko naštevali! Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

ZAKAJ JE CENA BREZ PREVOZA?

Ker v naši agenciji organiziramo izlete za zaključene skupine iz celotne Slovenije in vas popeljemo na najrazličnejše konce, se cene prevoza močno razlikujejo glede na prevožene razdalje. Prevoza nismo vključili v ceno tudi zato, ker podpiramo idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete.
Vsekakor pa smo vam vedno na voljo tudi za organizacijo prevoza vaše skupine. Ceno vam bomo natančno izračunali na podlagi vašega izbranega programa.

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Program vključuje:

  • Strokovno vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • ogled oljarne z degustacijo
  • ogled čebelarskega muzeja z degustacijo
  • ogled Ljutomera
  • topla malica
  • degustacija vina
  • ogled Ptuja
  • večerja

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search