GORENJSKA

ali nas pokličite na 040 363 272

PROGRAM

V jutranjih urah se bomo odpravili v kovaško prestolnico Kropa, kjer si bomo ogledali muzej in viganjc, v katerem nam bo mojster razkril nekaj skrivnosti te obrti. Privoščili si bomo tudi toplo malico, ki nam bo vlila moči za nadaljevanje poti.

Polni novih znanj o kovaški obrti se bomo odpravili v Radovljico, kjer se bomo o čebelarstvu poučili v Čebelarskem muzeju. Slišali bomo roj čebel in okusili sladkost medu, ki ga pridelujejo avtohtone čebele.

Nato se bomo spreholdili po mestu in odkrivali Linhartovo mesto na vodenem ogledu.

Zapeljali se bomo v Begunje in si ogledali muzej in galerijo posvečeno ansamblu bratov Avsenik, ki je izdal toliko plošč, da bi naložene ena na drugo presegle našega očaka Triglava.

Sprehodili se bomo mimo graščine Katzenstein, kjer je bil med drugo svetovno vojno nemški zapor z grobišči talcev in se ob gradu Kamen spomnili Pegama in Lambergerja.

Spustili se bomo v Blejsko kotlino, ter se odpeljali mimo Gorij na ogled Blejskega Vintgarja. Sostesko reko Radovne, ki se končuje s 16 m slapom Šum so odkrili šele konec 19. stoletja. Danes je lepo urejena pešpot, ki nas vodi ob tolmunih in brzicah.

Dan bomo zaključili z večerjo.

FAQ

ŽELITE PROGRAMU KAJ DODATI ALI SPREMENITI?

Seveda regija ponuja mnogo več, kot našteva zgornji program. Park Zelenci, sankanje v Kranjski gori (poleti in pozimi), obisk Planice, ogled Dovžanove soteske, spominski park Mauthausen in obisk starega Ljubelja, sprehod po dolini Tamar… in še bi lahko naštevali! Zgornji program je tako zgolj nekakšna osnova za vaš izlet. Brez oklevanja nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto in z veseljem prikrojimo program vašim željam!

ZAKAJ JE CENA BREZ PREVOZA?

Ker v naši agenciji organiziramo izlete za zaključene skupine iz celotne Slovenije in vas popeljemo na najrazličnejše konce, se cene prevoza močno razlikujejo glede na prevožene razdalje. Prevoza nismo vključili v ceno tudi zato, ker podpiramo idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete.
Vsekakor pa smo vam vedno na voljo tudi za organizacijo prevoza vaše skupine. Ceno vam bomo natančno izračunali na podlagi vašega izbranega programa.

KAKO JE S PLAČILOM IN REZERVACIJAMI?

Ker se ukvarjamo izključno z zaključenimi skupinami ob prijavi potrebujemo informacijo o približnem številu udeležencev izleta. Končno število udeležencev potrebujemo teden dni pred datumom odhoda. Ob prijavi nam sporočite izbrani termin in destinacijo izleta ter vaše želje/predstave o izvedbi. Nato bomo skupaj oblikovali program, ki bo vseboval vse vaše želje, mi pa jih bomo usmerjali in dopolnjevali z našimi predlogi. Tako bo končni rezultat nepozaben izlet, ki si ga želite. Ker naše poslovno sodelovanje gradimo izključno na dolgoročnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju, vam račun izstavimo po končanem izletu.

Program vključuje:

  • Strokovno vodenje po programu, organizacijo in DDV
  • Ogled muzeja Kropa
  • Ogled viganjc
  • Topla malica
  • Ogled Radovljice
  • Ogled Čebelarskega muzeja
  • Ogled Muzeja bratov Avsenik
  • Vstopnino v Blejski vintgar
  • večerjo

Prihranite čas z spletnim kontaktnim obrazcem.

Po oddaji vaše želje vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral naš predstavnik.

Start typing and press Enter to search